Gruppförsäkring

17.03.2015 14:29

Svensk Fond & Försäkring har tillsammans med Movestic Liv & Pension tagit fram ett mycket bra erbjudande till dig. Det är viktigt att vara rätt försäkrad. Passa på att boka ett rådgivningsmöte med oss redan idag!


För dig som är företagare
Ägare och beslutsfattare i mindre företag lever ofta till stor del i nuet och lägger mycket tid och kraft
på affären, men det är samtidigt viktigt att tänka på framtiden för sig själv och sina anställda. Därför har Movestic utvecklat Småföretagarplan som på ett smidigt sätt gör det möjligt att skapa en skräddarsydd lösning med bra villkor. Movestics Småföretagarplan är lätt att teckna och omfattar både dig och dina anställda. Dessutom innehåller den pension för framtiden och försäkringsskydd om något skulle hända.


Paketerad trygghet för dig och dina anställda – enkelt!
Ni har nu även möjlighet till ett bra basskydd för era anställda. Om ni inte har kollektivavtal eller
hängavtal kan ni teckna ett paket som innehåller ett bra skydd till ett bra pris med väldigt enkel administration. Paketet består av en TGL (livförsäkring) med ett grundbelopp på 6 pbb och en olycksfallsförsäkring på 30 pbb som gäller dygnet runt. Paketet kostar bara 81 kronor per person och månad.


Trygghet för hela familjen
En fördel med att vara kund hos oss är möjligheten att enkelt och smidigt ansöka om gruppförsäkring
direkt på webben. Du kan bl a ansöka om olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring, livförsäkring och barnförsäkring. Tips och råd finns direkt på webben och du hittar försäkringar för hela familjen. Läs mer här
 

Under kampanjperioden 9/2 - 31/3 (2015) får du och din familj 20 % rabatt i 4 månader vid köp av valfri gruppförsäkring (gäller inte barnförsäkring eller sjukvårdsförsäkring)
Vi berättar gärna mer om dessa erbjudanden, kontakta oss redan idag!