Unika försäkringar

Specialistvård Global

Specialistvård Global är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd. Om du blivit diagnostiserad med en allvarlig kritisk sjukdom är frågorna många. Med vår försäkring får du tillgång till vård utomlands från några av världens främsta specialister inom områden som exempelvis cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

En av anledningarna till att vi valde att samarbete med Further är att ge dig tillgång till medicinsk rådgivning och behandling i världsklass. Further har ett bevisat resultat av att uppfylla alla medicinska behov, från extremt komplexa operationer till avancerade behandlingar som endast erbjuds av utvalda utländska medicinska aktörer.

Further och dess grundande team av rutinerade försäkrings- och medicinska chefer har över 50 års kombinerad erfarenhet inom försäkringsbranschen och en närvaro i över 30 länder som bräddar sig över tre kontinenter. Further ansvarar för att organisera och finansiera behandlingstjänster utomlands, samt för att organisera mottagandet av ett andra medicinskt utlåtande.

Teckna här